注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

学好英语 改变人生

胜利一中英语教学博客

 
 
 

日志

 
 

Unit 10 If you go to the party,you'll have a great time!单元检测 附答案  

2015-06-03 10:30:10|  分类: 新版人教8年级上 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

英语人教版八年级上

 Unit 10 If you go to the partyyou'll have a great time!单元检测 附答案

.单项选择(每小题1分,共15)

1He is a famous athlete and can ______ a lot of money every year.

Apay   BMake     Ccost       Dask

2If you study harderyou will ______ go to college.

Aare able to       Bbe able    Ccan be able to  Dbe able to

3Nobody went there with him.He went by ______.[来源:&&]

Ahim        BHimself    Chis       Dthemselves

4I'm late for school today.I think my teacher must be ______ me.

Aworried about  Bpleased with    Cfriendly to   Dangry with

5If she ______she'll have a great ti me.

Ado          Bwill do   Cdoes  Ddid

6It's a secret between you and me.I hope you can keep it ______.

Ato us       Bto ourselves    Cfor us     Dfor ourselves

7Unless we ______ the problemwe won't be happy.

Asolve      Bwill solve   Csolved  Dsolving

8Your son often smokes.Please advise him ______it.

Ato smoke  Bnot to smoke    Csmoking     Dnot smoking

9He got ______ before he was famous.

Aa education     Ban education   Ceducation       Dsome education[来源:Zxxk.Com]

10He often makes ______ mistakesbecause he doesn't read ______.

Acarefulcaref ully                             Bcarelesscareful

Ccarelesscarefully                             Dcarefulcarelessly

11—I don't remember the teacher's telephone number.

—If you______we can call her for help.

Aare         BWill  Cdo                Ddid

12______ a problem is like ______ it in half.

ASharecut     BSharingcut  CSharecutting  DSharingcutting

13.Do you think the worst thing is ______nothing?

Ado  BDoes   Cto do          Ddone

14When they move ______ therethey live in ______.

Atoapartment  Btoan apartment   C/apartment  D/an apart ment

15Half the class______.

Ais sing     Bis singing   Care singing  Dsings

.完形填空(每小题2分,共20)

I'm thinking about what I'm going to do this summer.Maybe I'll get a job.If I get a jobI'll have __16__money to buy some new things.I'd like to have some new dresses __17__ I start school again in September.I can also buy some books or some music CDs.I really love jazz(爵士乐)I could buy some more CDs__18__my jazz collection.Or I can use the money __19__tennis lessons.I can play tennis __20__but I'd like to learn to play it much better.Or maybe I can use the money to pay for the piano lessons.I'd like to learn to play the pianotoo.

If I don't get a job this summerI'll visit my grandparents in San Francisco.They live in a beautiful old house __21__ the beach.My grandparents are always very nice to me.They'll let me sleep late.I __22__ have to get up until 10 o'clock every day.I'll eat delicious food because my grandmother is an excellent __23__.She always cooks my favorite food.I'll also go to the __24__ with my grandparents.Because I like swimming in the sea.My grandparents like to go to museums but I don't enjoy it so muchso maybe I'll __25__to watch TV.

16A.less    BMany  C a few         Denough

17A.because     BWhere   Cwhen              Dif

18A.for            BTo  Cat             Das

19A.to skate     Bto pay for   Cto spend  Dto buy

20A.very good         BWell  Cbetter             Dbest

21A.in      BAt   Cnear       Dto

22A.be able to         Bwon't  Cmust    Dmay

23A.cook         BLawyer  Cagent        Dteacher

24A.museum    BSan Francisco  Cshop      Dbeach

25A.travel abroad                                 Bgo to college

Cstay at home                                      Dlie on the beach

.阅读理解(每小题2分,共30)

A

Long ago there was a man with the name Smith.He made a living by making caps.One day he went to sell his caps.He went through a forest.There were many monkeys in it.It was very hot and the man wanted to have a rest.He came up to a large treeput his caps on the groundtook one of them and put it on his head.Then he lay down and soon fell asleep.

“Where are my caps” Smith cried when he woke up.He looked up and saw many monkeys in the tree and each monkey had a cap on its head.

“Give me back my caps” the man shouted at the monkeys.But the monkeys didn't understand him.They only laughed.The man got angrytook off his own capthrew i t on the ground and cried“If you want all my capsyou may take this onetoo

And what do you think happenedThe little animals did the same.Each monkey took off its cap and threw it on the ground.The man was very glad.He quickly collected all his caps and went on his way.

26The cap­maker was so tired ______.

Ato have a rest 

Bthat he wanted to sell his caps in the forest

Cthat he had to stop for a rest 

Dthat he wanted to return home

27.He ______ and lay down and fell asleep soon.

Aput all his caps on his head 

Bput all his caps on the ground

Cput all his caps in the tree  [来源:学科网]

Dput one of his caps on his head

28When the man woke uphe found ______.

Aeach monkey had a cap on its head 

Bsome monkeys were stealing his caps

Cthe monkeys were laughing at him  [来源:学科网ZXXK]

Da monkey had stolen his cap and tried it on

29The man cried and told the monkeys ______.

Ato return his caps 

Bnot to get away with his caps

Cto b uy his caps 

Dnot to laugh at him

30At last the monkeys threw the caps on the ground because ______.

Athey took pity on him 

Bthe man had got angry

Cthey didn't like the caps 

Dthey liked to do the same as the man did

B

Traveling is one of the most important activities and people have been interested in it for many years.Modern traffic develops fastso traveling to different places has become much easier than before.

Staying healthy while traveling can make your trip happier.But do you know how to keep healthy during a tripThe following information may be useful for you.

Before traveling

●Wear comfortable shoesa hat and sunglasses.

●Take some necessary medicine with you.They can be used when you get sick or have other problems.

●If you do lots of sports like walking or climbing during your tripyou should do some exercise for weeks or months before you leave.

While traveling

●Be sure not to eat dirty food or bad fruit.

●Have enough time to take a rest during your trip.

●Tap water is not safeso drink bottled water and always clean the cover on the bottle.

31Traveling has become much easier because of the ______.

Amodern technology 

Bmodern traffic development

Ctravel agencies 

Ddevelopment of people's lives

32You should______before you leave your home for a trip.

Atake some medicine with you 

Bclean the cover

Cdrink much water 

D wear warm clothes

33You had better not______while you are having a trip.

Awear glasses 

Bbe too tired

Cwear a hat 

Dtake a rest

34If you ______while travelingyour trip will be happier.

Awalk fast 

Beat too much

C keep healthy 

Dclimb a mountain

35The passage mainly talks about______.

Atraveling development 

Bhow to keep healthy during a trip

Cactivities before traveling 

Dactivities while traveling

C

Today we had a discussion about “If you have only one day left”It seemed that different people had different opinions.Most students said they would stay at home and help their parents with housework.They wanted to show love to their parents.Some students wanted to do something different such as helping others.They said they should do something meaningful to the world.Only a few students said they would do nothing but just have a rest at home.They had too much to do every day.They needed a rest.

Although the class had different ideas.We all knew one pointthat was to cherish(珍惜)our life.At lastthe teacher summed up our discussions.She said“I'm glad you all want to use your limited(有限的)life to do something meaningful.But please remembertry to make the best of your time

阅读短文,根据其内容完成表格

Information Card

Who

What to do

Why do that

Most stud ents

Stay at home and 36.________

37.____________ their parents

38.______

Do something different

39.____________to the world

40.______

Do nothing but just have a rest at home

They had too much to do every day and needed a rest

.用所给动词的正确形式填空(每小题1分,共10)

41We'll go to the Great Wall if it______(not rain)tomorrow.

42If it is fine tomorrowI ______(go)for a field trip.

43The poor boy in the street asked the man______(give)him some money.

44—Why not______(go)to the zoo on Sunday?[来源:||Z|X|X|K]

—That't a good idea.

45My friend thinks I should ______(travel)to Guilin.

46I hope to do a lot of work______(help)others who are in trouble.

47If I go to collegeI ______never ______(become)a great soccer player.

48I learnt how ______(ride)a bike when I was six years old.

49The man's son is old enough______(look)after himself.

50Would you like ______(organize) the class party?

.补全对话,有两项多余(每小题1分,共5)

AWhat are you going to wearMartin?

BWellOK.I won't wear my jeans.

CI think I will wear my yellow T­shirt.

DIf you bring some snacksthe teacher will be happy.

EIf you dothe teachers won't let you in.

FI will tell him not to wear jeans.

GIf you bring someone from another schoolthe teachers will ask him to leave.

AJennywhat are you going to wear to the dance tonight?

BI thought I'd wear my black jeans and a red shirt.

A51.______

BReallyWhy?

AThere is a new rule.You can't wear jeans at school dances.

B52.______I'll wear my green dress.53.______

AMy white pants and a blue shirt.Ohand I'm going to bring a friend from another school.54.______

BUh­oh.55.______I know that rule.

.书面表达(20)

假如你们学校计划在本周六下午举办一个英语聚会,作为学生会主席的你需要制定一些规则(至少三条),同时写明如果违反这些规则,会有什么样的后果。

要求:7080词。

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


参考答案

 

. 

1. 答案:B 点拨:句意为他是一名著名的运动员,一年能挣许多钱make挣钱的意思。

 2. 答案:D 点拨:will后接动词原形;be able to do为固定搭配。

 3. 答案:B 点拨:前句没人和他一块儿去,自然是他自己去的,故选B项。

 4. 答案:D 点拨:A项意为担心……”B项意为……满意C项意为……友好D项意为……的气;根据今天我上学迟到了可知我认为老师肯定对我很生气,故D项正确。

 5. 答案:C 点拨:主句用了一般将来时,那么if引导的条件状语从句用一般现在时。

 6. 答案:B 点拨:你和我我们,故keep...to oneself中的反身代词用ourselvesB项正确。

7. 答案:A 点拨:unless引导的条件状语从句用一般现在时,主句用一般将来时,故A项正确。

 8. 答案:B 点拨:advise sb.not to do sth.意为建议某人不要去做某事,故选B项。

 9. 答案:B 点拨:get an education意为接受教育B项正确。

 10. 答案:C 点拨:根据 read是动词可知用副词修饰,排除B项;由后句因为他没有仔细阅读可知他经常犯粗心的错误,可知C项正确。

 11. 答案:C 点拨:do 代指上文提到的记得老师的电话号码一事,句子为一般现在时,因此不能用did

 12. 答案:D 点拨:根据is可知前面是动词­ing短语作主语;like是介词,故后接动词­ing形式,D项正确。

 13. 答案: C 点拨:is后接表语,动词不定式可以作表语。故选C项。

 14. 答案:D 点拨:there是副词,故其前不加介词;apartment是名词,其首音素是元音,故前用anD项正确。

 15. 答案:C 点拨:class是集体名词,指班级成员时谓语动词应用复数形式。

 

. 

答案:16.D 点拨:句意为如果我能得到工作,我将有足够的钱买新东西。由句意知应选enough“足够的

17C 点拨:指作者九月份又开始上学的时候想买一些新衣服穿。

18A 点拨:考查介词用法。for表目的。

19B 点拨:句意为我能用钱为网球课付款。由句意知应选pay for“……的账;付买……的钱

20B 点拨:修饰动词要用副词。由句意知我能打得好,但想学习以打得更好

21C 点拨:考查句意理解。句意为“……靠近沙滩的老房子里near“靠近

22B 点拨:not ...until意为直到…………”

23A 点拨:考查句意理解。因为祖母是出色的厨师所以能吃到美味的食物。

24D 点拨:由下文知喜欢在海里游泳,故和祖父母去的是海滩。

25C 点拨:句意为因此或许我将待在家里看电视,由句意知选C项,stay at home “待在家里

 

. 

A

答案:26.C 点拨:根据第一段第六句“It was very hot and the man wanted to have a rest.”可知。

27D 点拨:根据第一段倒数第二句句意他来到一棵大树下,把所有的帽子放在地上。拿了一顶戴在头上。可知。

28A 点拨:根据第二段中的“He looked up an d saw many monkeys in the tree and each monkey had a cap on its head.”可知。

29A 点拨:Give me back my caps!= Return my caps!意为还我帽子

30D 点拨:猴子喜欢跟人学习。

 

B

答案:31B 点拨:由第一段最后一句可知,由于现代交通工具的迅速发展,旅游业才迅速发展,故选B项。

32A 点拨:根据Before traveling的第二条可知选A项。

33B 点拨:根据While traveling的第二条可知选B项。

34C 点拨:由第二段第一句可知。

35B 点拨:本文主要介绍了健康旅游,即在旅行中怎样保持健康,故选B项。

 C

答案:36help their parents with housework 37.To show love to 38.Some students 39.To do something meaningful 40.Only a few students

 

. 

答案:41.doesn't rain 42.will go 43.to give 44.go 45.travel 46.to help 47.willbecome 48.to ride 49.to look 50.to organize

. 

答案:51.E 52.B 53.A 54.F 55.G

 

.

答案:We're going to have an English party on Saturday afternoon.Please remember the following rules.

Don't bring food to the party.If you dowe will take it away.

Please bring your ID card.If you don't have itwe won't let you in.

If you bring friends to the partyyou'll have to write down their names.

Don't speak Chinese at the partyIf you doyou will have to leave.

 

 

Unit 10 If you go to the party,you’ll have a great time!单元检测题(有解析) - 快乐英语 - 学好英语 改变人生

点击图片,进入八年级上册英语第10单元内容下

  评论这张
 
阅读(1525)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017